Team

Wij willen graag een open boek zijn voor iedereen. Graag stellen wij ons aan je voor: bestuur en team.

Helma van de Rakt

Ik ben Helma van de Rakt

Lang geleden geboren in Nistelrode. Nu woon ik met mijn man en zonen in Schaijk.

Ik heb de taak van voorzitter op me genomen in het bestuur van de Maashorst School. Iedere dag ben ik bezig met kinderen, (op)groeien, opvoeders en de Maashorst. Dat is waar mijn passie ligt en mijn hart naar uit gaat. Mijn wens op dit moment voor de Maashorst School is dat we snel op een passende locatie met ons team mogen starten zodat kinderen vanuit hun eigen natuur en motivatie mogen groeien en leren, in verbondenheid met zichzelf en hun natuurlijke omgeving.

Voor de toekomst wens ik dat de Maashorst School een gezonde, gestage groei mag doorlopen en een door de overheid bekostigde school wordt. Daarnaast hoop ik dat onze visie en werkwijze op meer scholen vorm krijgt.

Ik ben Cindy Versteeg

Geboren in Schaijk en waar ik woon met mijn man en twee kinderen. Nieuwsgierig en enthousiast ben ik over deze vorm van onderwijs en van af de eerste stappen al betrokken bij de Maashorst School. Je kunt me vinden als begeleider op de Maashorst School, waarbij ik graag creatief bezig ben met de kinderen. Als de BSO start, waar ik me nu als bestuurslid onder andere de komende tijd mee bezig ga houden, zul je me ook daar kunnen vinden.

Een veilige leeromgeving, de mogelijkheid om te groeien waar jij nieuwsgierig naar bent, op de manier die bij jou past, dat wens ik ieder kind toe.
Zodat je stevig kunt staan, als een boom!

Ik ben Mira Eijsermans

Ik woon in Zeeland, ben echtgenote van een ondernemer, moeder van 2 volwassen kinderen, een zoon en dochter en oma van 2 prachtige kleindochters.

Ik ben lid geworden van het bestuur omdat ik geloof in dit concept. Kinderen mogen op school zijn wie ze zijn en ze voelen zich veilig genoeg om dat te doen. Dat vind ik prachtig om te zien. De ontwikkeling die een kind soms doormaakt na aanvang op school is soms verbluffend om mee te maken. Samen met mijn medebestuursleden ga ik zorgen dat de Maashorst School, ook achter de schermen, klaar is voor de toekomst.

Ik ben Babbe Fleskens

Samen met mijn partner en 2 kinderen woon ik in Uden.

Ik werk al ruim 20 jaar in het onderwijs, en zie heel goed hoe het anders kan. Op de Maashorst School zie ik de toekomst van het onderwijs. Onderwijs gericht op het kind. Uitgaan van interesses en kwaliteiten, leren van elkaar, in een prettige, uitdagende en veilige omgeving. Zo hoort onderwijs er mijns inziens uit te zien. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen! In eerste instantie ben ik aanwezig als leerkracht, groeiend naar directeur in het nieuwe jaar.