Team

Wij willen graag een open boek zijn voor iedereen. Graag stellen wij ons aan je voor: bestuur en team.

Helma van de Rakt

Ik ben Helma van de Rakt

Lang geleden geboren in Nistelrode. Nu woon ik met mijn man en zonen in Schaijk.

Ik heb de taak van voorzitter op me genomen in het bestuur van de Maashorst School. Iedere dag ben ik bezig met kinderen, (op)groeien, opvoeders en de Maashorst. Dat is waar mijn passie ligt en mijn hart naar uit gaat. Mijn wens op dit moment voor de Maashorst School is dat we snel op een passende locatie met ons team mogen starten zodat kinderen vanuit hun eigen natuur en motivatie mogen groeien en leren, in verbondenheid met zichzelf en hun natuurlijke omgeving.

Voor de toekomst wens ik dat de Maashorst School een gezonde, gestage groei mag doorlopen en een door de overheid bekostigde school wordt. Daarnaast hoop ik dat onze visie en werkwijze op meer scholen vorm krijgt.

Ik ben Cindy Versteeg

Geboren in Schaijk en waar ik woon met mijn man en twee kinderen. Nieuwsgierig en enthousiast ben ik over deze vorm van onderwijs en van af de eerste stappen al betrokken bij de Maashorst School. Je kunt me vinden als begeleider op de Maashorst School, waarbij ik graag creatief bezig ben met de kinderen. Als de BSO start, waar ik me nu als bestuurslid onder andere de komende tijd mee bezig ga houden, zul je me ook daar kunnen vinden.

Een veilige leeromgeving, de mogelijkheid om te groeien waar jij nieuwsgierig naar bent, op de manier die bij jou past, dat wens ik ieder kind toe.
Zodat je stevig kunt staan, als een boom!

Ik ben Robin Drijver

Ik ben geboren in Dordrecht, getogen in Brielle, en voor de liefde verhuisd naar Oss.

Vele scholen heb ik gezien, maar geen enkele maakt mij zo enthousiast als de Maashorst School. Mijn rol op de Maashorst School is die van leerkracht. Hier wil ik kinderen laten groeien op hun eigen tempo, en op een manier die bij hen past. Ik geniet van de nieuwsgierigheid van kinderen naar de wereld om hen heen, en geloof dat dit de grootste drijfkracht is om te leren. Een veilige plek waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, kunnen ontdekken, zichzelf kunnen zijn, en vol passie begeleid worden op deze bijzondere ontdekkingstocht. Dat is voor mij de Maashorst School.